Tietosuojakäytäntö

Voimaantulopäivä: 22-07-2020

Kunnioitamme yksityisyyttäsi ja olemme siksi sitoutuneet suojelemaan kaikkia sinulta keräämiämme tietoja. Tässä tietosuojakäytännössä kerrotaan, kuinka huolehdimme tiedoistasi, ja määritetään perusteet, joiden mukaan käsittelemme sinulta keräämiämme tai sinun toimittamiasi tietoja. Lue nämä ehdot huolellisesti, koska käyttämällä palvelujamme hyväksyt tietojen keräämisen ja käytön tämän käytännön mukaisesti. 

Ylläpidämme verkkosivustoa (easee.online), jolla voit tehdä näöntarkastuksen ja mahdollisesti päivittää silmälasi- tai piilonlinssireseptisi (Palvelu). Palvelujemme käyttämiseen sovelletaan tätä tietosuojakäytäntöä ja käyttöehtojamme.  

Kaikkia sinulta saamiemme yksilöllisesti tunnistettavien terveystietojen käytössä noudatetaan eurooppalaista yleistä tietosuoja-asetusta 2016/679 (“GDPR”). 

2. Tietojenkäsittelyn tarkoitukset, oikeusperustat, oikeutetut edut ja tietoryhmät

2.1 Yleistä

Keräämme, tallennamme ja käsittelemme tietoja yksinomaan voimassa olevien lakimääräysten mukaisesti ja vain siltä osin kuin se on tarpeen, jotta meidän ja sinun väliset sopimusvelvoitteet täyttyvät. Tähän kuuluvat seuraavat tietoryhmät:

  •  Yksilöivät tiedot, jotka sisältävät nimen, syntymäajan, sukupuolen ja web-kameran tiedot. Keräämme näöntutkimuksen aikana tietoja verkkokameran avulla, ja näin kerättyjä tietoja käytetään ainoastaan oikeiden tulosten varmistamiseen. Verkkokameran avulla tarkistamme huoneen olosuhteet, mittaamme silmäterävälin ja varmistamme, että ohjeita noudatetaan oikein.
  • Tilin luomisen aikana annetut yhteystiedot, jotka sisältävät sähköpostiosoitteen, puhelinnumeron ja kotiosoitteen.  
  •  Terveystiedot, jotka sisältävät antamasi tiedot terveystilastasi (esim. raskaus, diabetes ja silmäleikkaukset) sekä aikaisempien silmälasien ja piilolinssien resepteistä kerätyt tiedot. Kun teet näöntarkastusta verkossa, luovutat tiettyjä tietoja itsestäsi (1) vastatessasi joukkoon kysymyksiä, joiden tarkoituksena on selvittää, voimmeko antaa sinulle reseptin online-näöntutkimuksen perusteella (”terveyskysely”), (2) suorittaessasi tehtäviä, joiden tarkoituksena on auttaa lisensoituja optometristeja tai silmälääkäreitä (”näönhuollon ammattilaisia”) päättämään, voidaanko sinulle antaa päivitetty resepti, ja (3) ollessasi yhteydessä meihin tai näönhuollon ammattilaisiimme palvelujen käytön yhteydessä (lisätietoja terveystiedoista on kohdassa 2.1). 
  •   Taloudelliset tiedot, jotka sisältävät tiedot maksutilanteestasi. Käytämme maksunvälittäjänä Stripe-palvelua, emmekä tallenna maksutietoja itse (Stripe on itsenäinen henkilötietojen järjestelmänvalvoja ja toimii Stripe Inc. -yrityksen tarjoamana maksupalveluna, jonka avulla käyttäjät voivat suorittaa verkkomaksuja). Maksunkäsittelypalvelut antavat meille mahdollisuuden käsitellä maksuja luottokortilla, pankkisiirrolla tai muilla tavoilla. Tietoturvan takaamiseksi jaamme vain tapahtuman toteuttamiseen tarvittavat tiedot sitä käsitteleville maksunvälittäjille. Jotkin palveluistamme voivat myös mahdollistaa ajoitettujen viestien, kuten laskuja sisältävien tai maksua koskevien sähköpostiviestien lähettämisen.
  •  Tekniset tiedot, jotka sisältävät Internetin protokollaosoitteen (IP), kirjautumistietosi, selaintyypin, käyttöjärjestelmän ja alustan sekä muut tekniset tiedot laitteista, joilla käytät tätä verkkosivustoa.
  •  Profiilitiedot, jotka sisältävät sähköpostiosoitteesi ja salasanasi kaikille tileille, jotka on perustettu pääsyä varten palveluihimme, tekemiisi ostoksiin tai tilauksiin sekä palautevastauksiin
  •  Käyttötiedot, jotka sisältävät tietoa siitä, kuinka käytät verkkosivustoamme, tuotteita ja palveluja
  •  Markkinointi- ja viestintätiedot, jotka sisältävät tietoja kiinnostuksestasi vastaanottaa markkinointia meiltä ja kolmansilta osapuolilta, sekä sinulle osoitettuja viestejä, joihin sisältyy muistutuksia viedä näöntutkimus loppuun tai tehdä se uudelleen, sekä kampanjoita ja sähköpostitiedotteita.

Kaikkia edellä mainittuja henkilötietojasi käsitellään suostumuksesi perusteella (GDPR:n 6 artiklan 1 kohdan a alakohta). Niin kauan kuin käsittely perustuu suostumukseesi, sinulla on oikeus peruuttaa suostumus milloin tahansa. Voit käyttää tätä oikeutta milloin tahansa lähettämällä meille sähköpostia osoitteeseen [email protected]

2.2 Terveystiedot 

”Terveystiedot tai terveyttä koskevat henkilötiedot” ovat tietoja, jotka liittyvät menneeseen ja nykyiseen terveyteesi tai näköterveyteesi (mukaan lukien lääkkeet, vaivat ja reseptit), jotka saamme haltuumme, kun käytät online-näöntarkastustamme. Jotkut terveystiedot voivat olla lakien ja asetusten, kuten HIPAA:n ja GDPR:n alaisia. Terveystietosi ovat meille tärkeitä, jotta voimme varmistaa, että online-näöntarkastus on sinulle sopiva näöntarkastuksen muoto, ja jotta näönhuollon ammattilaisemme pystyy päättämään, voiko sinulle antaa uuden reseptin. Kuten kaikki muutkin käsittelemämme henkilötiedot, terveystietojesi käsittelyn oikeusperusta on GDPR:n 6 artiklan

1 kohdan a alakohta, koska olet antanut suostumuksesi henkilötietojesi käsittelyyn yhdessä tai useammassa määritetyssä tarkoituksessa.

Helpottaaksemme online-näöntarkastuksen käyttöä ja auttaaksemme näönhuollon ammattilaista määrittämään, minkälaisen silmälasi- tai piilolinssireseptin tarvitset, voimme kerätä seuraavia tietoja, kun käytät palvelua:

  •  nimi, ikä, sähköpostiosoite, käyttäjätunnus ja muut henkilö- tai terveystiedot, jotka sisältyvät easee-tiliisi
  •   vastaukset ja kirjalliset tiedot, jotka lähetät terveyskyselyn aikana
  •   vastauksesi testiin, testin suorittaminen ja suorittamasi toimenpiteet
  •  terveystiedot, jotka palveluja tarjoava näönhuollon ammattilainen on valmistanut, kuten sairauskertomukset, reseptit, hoitopäätökset, lääketieteelliset neuvot, tutkimusmuistiinpanot ja muut terveyttäsi tai näköäsi koskevat tiedot
  •  kaikki muut tiedot, jotka luovutat meille terveyskyselyn, näöntutkimuksen, reseptin tarkistuksen tai reseptin vahvistusprosessin yhteydessä, mukaan lukien sähköpostitse, tekstiviestitse, chatissa tai puhelimitse tapahtunut viestintä sinun ja easeen välillä.

Lisäksi voimme käyttää tai luovuttaa terveystietojasi lähettääksemme ajanvarausten vahvistuksia ja muistutuksia, ja kommunikoida muiden tarjoajien, kuten silmälääkärisi kanssa.

Muut käyttötavat tai tietojen luovuttamiset, joita ei ole määritelty tässä tietosuojakäytännössä, edellyttävät kirjallista lupaasi, jonka voit peruuttaa koska tahansa kirjallisesti. 

3. Miten keräämme tietojasi?

3.1 Sinun lataamasi tiedot   

Annat meille suoraan suurimman osan keräämistämme tiedoista. Tällöin olet itse lähettänyt kaikki henkilö-, yhteys- ja terveystiedot, taloudelliset tiedot ja profiilitiedot (katso osa 2). Emme käsittele mitään henkilötietojasi kysymättä ensin suostumustasi (GDPR:n 6 artiklan 1 kohta a alakohta) . Keräämme ja käsittelemme tietojasi kun:

  • rekisteröidyt verkossa tai tilaat palvelujamme
  • täytät vapaaehtoisesti asiakaskyselyn tai annat palautetta ilmoitustaulullemme tai sähköpostitse
  • käytät online-näöntarkastustamme
  • lataat näöntarkkuutta tai reseptiä koskevat tiedot manuaalisesti tai lähettämällä meille vanhan reseptin. 

3.2. Automaattisesti keräämämme tiedot:

  •  Evästeillä ja muilla tekniikoilla saadut tiedot 

Keräämme ja käsittelemme tietoja selaimessasi olevilla evästeillä, kun käytät tai tarkastelet verkkosivustoamme. Osiossa 11 on lisää tietoa siitä, miten käytämme evästeitä.

  • Verkkolokit ja käyttötiedot

Rekisteröimme tiettyjä tietoja ja tallennamme ne lokitiedostoihin, kun olet tekemisissä palveluidemme kanssa. Nämä tiedot voivat koskea laitetta ja selainta, käyttöjärjestelmää, laitetyyppiä, IP-osoitetta, URL-osoitteita, sivujen käyttö- ja poistumistietoja ja hakuehtoja.

  •  Tietokoneesi mukaan

voimme kerätä tietoja likimääräisestä sijainnistasi IP-osoitteesi perusteella. Palvelun käytön aikaiset sijaintitietosi ovat välttämättömiä, jotta voimme olla varmoja, että tuloksesi tarkistaa omalla alueellasi toimiva näönhuollon ammattilainen.

4. Miten suojelemme tietojasi?

Olemme ottaneet käyttöön asianmukaiset tekniset ja organisatoriset turvatoimenpiteet, joilla tietosi suojataan tahattomalta katoamiselta, luvattomalta käyttöönotolta tai käytöltä sekä luvattomilta muutoksilta tai tietojen paljastamiselta. Kaikki verkkopalvelujemme kanssa tapahtuva vuorovaikutus suojattu SSL/TLS-protokollalla.

Jotta voimme varmistaa henkilö​​tietojesi suojauksen, sivustollamme olevat tiedot on suojattu salasanalla, ja selaimesi ja oman sivustomme välillä kulkevat arkaluontoiset tiedot käsitellään salattuina. Suojataksemme palvelimillemme tallentamiasi tietoja testaamme myös järjestelmäämme säännöllisesti mahdollisten haavoittuvuuksien ja hyökkäysten varalta.

Omalla vastuullasi on kuitenkin varmistaa kirjautumistietojesi turvallisuus. Huomaa, että verkkosivustomme kautta meille lähettämäsi sähköpostiviestit ja muut viestit eivät ole salattuja, ja suosittelemme, ettet käytä näitä kanavia luottamuksellisten tietojen (kuten potilaskertomusten tai taloudellisten tietojen) lähettämiseen. 

Säilytämme tietosi sisältäviä varmuuskopioita enintään 90 päivän ajan. Lisäksi poistamme peruuttamattomasti kaikki henkilötiedot järjestelmistämme ja säilytämme vain nimettömiä lokitietoja tilastollisiin ja rikosteknisiin tarkoituksiin.

5. Miten käytämme tietojasi? 

 Voimme käyttää tietojasi mm. seuraavilla tavoilla:

  • tarjoamaan, mukauttamaan ja parantamaan palveluitamme
  •  tarjoamaan reseptipalveluita
  • kommunikoimaan kanssasi, mukaan lukien kommentteihisi tai kysymyksiisi vastaaminen ja reseptiesi päivitysten lähettäminen
  •  auttamaan meitä parantamaan asiakaskokemusta
  • tarjoamaan sinulle tietoja, suosituksia ja markkinointimateriaaleja tuotteistamme ja palveluistamme (katso kohdat 6 ja 7)
  • Kuvia sinusta: kun lähetät (tai annat meille luvan ottaa) valokuvan, verkkokameralla otetun tai muun kuvan sinusta, emme jaa näitä valokuvia, skannauksia, kuvia tai tallennettuja kasvotietoja kolmansille osapuolille, mutta voimme käyttää niitä arvioidessamme huoneen olosuhteita, mittaamaan silmäterävälisi ja varmistamaan, että ohjeita noudatetaan oikein.

Voimme käyttää terveys- ja henkilö​​tietojasi tarvitsemiesi näkökorjausten määrittämiseen, laadunvarmistamiseen, sisäisiin testauksiin ja analyyseihin sekä palvelujemme parantamiseen. Saatamme käyttää terveys- ja henkilö​​tietojasi myös kommunikoidaksemme kanssasi asiakaspalvelumme kautta ja vastataksemme mahdollisiin kysymyksiisi. Lisäksi voimme käyttää terveys- ja henkilö​​tietojasi muistuttaaksemme sinua reseptin uusimisesta tai vanhan reseptin lähettämisestä ennen uuden antamista.  

Jos saat silmälasireseptin online-näöntarkastuksemme seurauksena, lähetämme sinulle sähköpostitse kopion reseptistä ja lisäämme reseptitiedot easee-tilillesi. Jos näönhuollon ammattilaisemme toteaa, ettet voi saada päivitettyä silmälasireseptiä online-näöntarkastuksemme avulla, ilmoitamme siitä sinulle sähköpostitse ja saatamme lisätä viestiin näönhuollon ammattilaisemme antamia lisähuomautuksia tai suosituksia.

6. Tietojesi käsittely mainonta- ja informaatiotarkoituksiin

Sen lisäksi, että käsittelemme tietojasi palvelun toimittamiseksi, käytämme niitä myös lähettääksemme sinulle näöntutkimukseesi liittyvää tietoa, kuten muistutuksia näöntutkimuksen tekemisestä uudelleen, kampanjoita ja sähköpostitiedotteita. Voimme myös lähettää sinulle sähköpostitse tarjouksia palveluistamme ja tuotteistamme.

Tarjoamme sinulle mahdollisuuden tilata uutiskirjeemme. Sähköisten yhteystietojesi käsittelyyn tätä tarkoitusta varten vaikuttaa siten vain suostumuksesi (GDPR:n 6 artiklan  1 kohdan a alakohta).

Voit peruuttaa antamasi suostumuksen milloin tahansa myöhemmin ilman syytä.  Tätä tarkoitusta varten voit ottaa meihin yhteyttä osoitteella [email protected], niin vastaamme mahdollisimman pian.

7. Sähköposti

Easeen asiakkaana saat sähköpostia. Näin pysyt ajan tasalla palveluistamme sekä kaikista uusista tarjouksista ja palveluista, jotka saattavat olla arvokkaita sinulle. Kaikki tämän kanavan kautta tapahtuva viestintä sisältää mahdollisuuden peruuttaa tämä palvelu. 

Huomaa, että jos lopetat viestien tilauksen, emme enää jatkossa voi tiedottaa sinulle näkösi tilanteesta. Käytämme tietojasi vain edellä mainittuihin tarkoituksiin tai niihin läheisesti liittyvään tarkoitukseen. Tällä tavalla tietojasi ei koskaan käytetä odottamattomasti.

8. Tietojesi jakaminen kolmansille osapuolille 

Varmistamme, että kaikki kumppaneidemme kanssa jaettavat tiedot säilyvät suojattuina ja että meillä on suostumuksesi ennen kuin paljastamme näitä tietoja. 

Jaamme henkilö​​tietosi kolmansien osapuolten kanssa, kun laki sitä vaatii, kun se on tarpeen suhteittemme hoitamiseksi tai täyttämään sopimuksen mukaiset velvoitteemme tai jos meillä on toinen perusteltu intressi tehdä niin, kuten tarjotessamme sinulle palvelua, josta olet kiinnostunut. Näin on esimerkiksi silloin, kun jaamme testituloksesi sellaisen kumppanin kanssa, jolta haluat hankkia näköön liittyviä tuotteita, ja käytät tästä syystä palvelujamme silmälasi- tai piilolinssireseptin uusimiseksi. 

Kaikkien kolmansien osapuolten kumppaneidemme on varmistettava asianmukaiset turvatoimet henkilötietojesi suojaamiseksi. Sallimme kolmansien osapuolien palveluntarjoajien käsitellä henkilötietojasi vain määriteltyihin tarkoituksiin ja ohjeidemme mukaisesti. Varmistamme kohtuullisuuden rajoissa, että kaikki kolmannet osapuolet, joilla on pääsy henkilötietoihisi, toimivat asiaankuuluvien tietosuojalakien mukaisesti. Joka tapauksessa, jos jaamme tietosi, teemme sen vain seuraavassa kuvatulla tavalla.

  • Näönhuollon ammattilaisen kanssa: Jos päätät hankkia reseptin, jaamme terveys- ja henkilötietosi yhdelle tai useammalle näönhuollon ammattilaiselle, jotka arvioivat terveyskyselysi ja näöntarkastuksesi tulokset. 
  • Liikekumppaneidemme kanssa: Voimme tehdä yhteistyötä liikekumppanien, kuten optiikka-alan jälleenmyyjien kanssa. Siksi saatamme tarjota tuotteita tai palveluja sinulle yhdessä liikekumppaniemme kanssa. Kun teemme tämän, osoitamme sinulle selvästi, että mukaan on liittynyt liikekumppanimme, ja että jaamme heidän kanssaan vain omaan ostotapahtumaasi liittyviä tietoja omasta pyynnöstäsi ja omilla ehdoillasi.
  • Oikeudellisissa tarkoituksissa: Pidätämme oikeuden käyttää, lukea, säilyttää ja paljastaa kaikkia tietoja, jotka mielestämme ovat kohtuullisen välttämättömiä sovellettavan lain noudattamiseksi.
  • Alihankkijoiden kanssa: Voimme jakaa tietojasi alihankkijoille, jotka auttavat meitä tarjoamaan palvelujamme, mukaan lukien maksujen käsittely ja verkkosivustoihin liittyvät palvelut, kuten sivujen ylläpito. 
  • Terveydenhuoltopalvelujen tarjoajien kanssa: Asuinmaastasi riippuen voimme jakaa tietosi sairausvakuutuksestasi vastaavan tahon kanssa käsitelläksemme vaateesi ja pystyäksemme suorittamaan maksuprosessin loppuun.

9. Ei tietoa lapsista 

Alaikäisten suojelu on erityinen huolenaiheemme. Kuten käyttöehdoissa todetaan, käsittelemme tietoja vain henkilöiltä, ​​jotka ovat testin ajankohtana täyttäneet 16 vuotta. Tästä syystä kysymme varmennustarkoituksessa myös syntymäaikasi tilauksen yhteydessä. 

Jos olet alle 16-vuotias, älä yritä rekisteröityä tällä sivustolla tai antaa meille henkilötietoja itsestäsi. Jos saamme tietää, että olemme keränneet henkilö​​tietoja alle 16-vuotiaalta lapselta, poistamme tiedot välittömästi.

10. EU-kansalaiset: mitkä ovat henkilötietosuojaoikeutesi?

  • Oikeus saada tietoa – Sinulla on oikeus pyytää meiltä kopioita henkilötiedoistasi. Siksi toimitamme kerran vuodessa maksutta tietoja siitä, käsitelläänkö sinua koskevia henkilötietoja vai ei, ja jos käsitellään, niin mitä tietoja.
  •  Oikeus tietojen oikaisuun – Sinulla on oikeus pyytää meitä oikaisemaan sellaisia tietoja, jotka ovat mielestäsi virheellisiä. Sinulla on myös oikeus pyytää meitä täydentämään tietoja, jotka ovat mielestäsi puutteellisia.
  • Oikeus tietojen poistamiseen – Sinulla on oikeus pyytää meitä poistamaan henkilötietosi tietyin ehdoin.
  • Oikeus rajoittaa tietojen käsittelyä – Sinulla on oikeus pyytää meitä rajoittamaan henkilötietojesi käsittelyä tietyin ehdoin.
  • Oikeus vastustaa tietojen käsittelyä – Sinulla on oikeus vastustaa henkilötietojesi käsittelyä tietyin ehdoin.
  • Oikeus tietojen siirrettävyyteen – Sinulla on oikeus pyytää yritystämme siirtämään keräämämme tiedot toiseen organisaatioon tai suoraan sinulle tietyin ehdoin.

Jos esität pyynnön, meillä on kuukausi aikaa vastata sinulle. Jos haluat käyttää joitain näistä oikeuksista, ota meihin yhteyttä sähköpostitse osoitteeseen [email protected]

11. Evästeet

Evästeet ovat tekstitiedostoja, jotka on sijoitettu tietokoneellesi Internetin lokitietojen ja kävijöiden käyttäytymistietojen keräämistä varten. Kun vierailet verkkosivustollamme, voimme kerätä sinusta tietoja automaattisesti evästeiden tai vastaavan tekniikan avulla.

 

Käytämme evästeitä monilla tavoilla parantaaksemme kokemustasi verkkosivustollamme. Teemme sen myös pitääksemme sinut sisään kirjautuneena ja ymmärtääksemme tapaasi käyttää verkkosivustoamme. Toinen syy evästeille on verkkosivustomme käytön tilastollinen rekisteröinti ja sinulle tarjoamiemme palveluiden optimointi, mukaan lukien erityisesti sinulle räätälöidyt tiedot. 

11.1. Millaisia evästeitä käytämme? 

Toiminnalliset evästeet – käytämme näitä evästeitä tunnistaaksemme sinut verkkosivustollamme ja muistaaksemme aiemmin valitsemasi asetukset. Näihin voi sisältyä haluamasi kieli ja sijainti, jossa olet. Käytämme sekoitusta ensimmäisen ja kolmannen osapuolen evästeistä.

Mainostavat evästeet – Yhtiömme käyttää näitä evästeitä tietojen keräämiseen verkkosivustollamme käymisestäsi, tarkastelemastasi sisällöstä, seuraamistasi linkeistä sekä selaimesi, laitteesi ja IP-osoitteesi tiedoista. Yrityksemme jakaa toisinaan rajoitettuja osia näistä tiedoista kolmansien osapuolten kanssa mainostarkoituksiin. Voimme myös jakaa evästeiden kautta kerättyjä verkkotietoja mainoskumppaneidemme kanssa. Tämä tarkoittaa sitä, että kun vierailet toisella verkkosivustolla, sinulle voidaan näyttää mainontaa verkkosivustomme selausmallien perusteella.

Analyyttiset evästeet – käytämme Google Analyticsiä, joka on Google Inc:n verkkoanalyysipalvelu. Google Analytics käyttää evästeitä ja tekstitiedostoja, joiden avulla voimme analysoida verkkosivustosi käyttöä. Google käyttää tämän verkkosivuston ylläpitäjän puolesta näitä tietoja arvioidakseen verkkosivustosi käyttöä ja kerätäkseen raportteja verkkosivuston toiminnoista. 

11.2. Kuinka hallita evästeitä? 

Voit asettaa selaimesi kieltäytymään evästeiden käytöstä, ja edellä mainitulla verkkosivustolla kerrotaan, kuinka evästeet poistetaan selaimesta. Joissakin tapauksissa jotkut verkkosivustomme ominaisuudet eivät tällöin välttämättä toimi. 

12. Muiden verkkosivustojen tietosuojakäytäntö 

Verkkosivustomme sisältää linkkejä muille verkkosivustoille. Tietosuojakäytäntömme koskee vain omia verkkosivustojamme, joten jos napsautat linkkiä toiseen verkkosivustoon, sinun tulee lukea heidän tietosuojakäytäntönsä. 

13. Missä säilytämme tietojasi?  

Jos annat meille henkilötietojasi, ne tallennetaan Euroopassa riippumatta maasta, jossa asut. Siksi palvelujen käyttäjät, jotka asuvat tai sijaitsevat Euroopan Unionin ulkopuolella, antavat suostumuksensa henkilötietojensa siirtämiseen ja käsittelyyn palvelimilla, jotka sijaitsevat sen maan ulkopuolella, jossa he asuvat. 

15. Muutokset tietosuojakäytäntöömme 

 Seuraamme tietosuojakäytäntöämme säännöllisesti ja laitamme päivitykset tälle verkkosivustolle. Emme vähennä tämän tietosuojakäytännön mukaisia oikeuksiasi ilman suostumustasi sovellettavan lain mukaisesti Jos muutokset ovat merkittäviä, toimitamme näkyvämmän ilmoituksen (mukaan lukien tiettyjen palvelujen osalta sähköposti-ilmoitus tietosuojakäytännön muutoksista). Säilytämme myös tämän tietosuojakäytännön aikaisemmat versiot arkistossa niiden tarkastelua varten.

16. Miten ottaa meihin yhteyttä

Jos sinulla on kysyttävää, huolenaiheita, valituksia tai ehdotuksia tietosuojakäytännöstämme tai haluat muuten ottaa meihin yhteyttä, asiakastukemme on käytettävissä maanantaista perjantaihin klo 9–18 osoitteessa data-protection / [email protected] Vastaamme mahdollisimman pian.

Tietosuojakäytäntö
Your browser is out-of-date!

Update your browser to view this website correctly. Update my browser now

×